25 júl 2008 Ejjj, ezek a kéményesek :)
 |  Kategória: felújítás, grrr, munka  | Címke: , ,

Elég sokan tudják, hogy felesleges időmbe a lakás felújításán munkálkodom. Sajna ez nem kevés időt és pénzt visz el. De szerencsére a sikerélmény kárpótolni szokott. Így van ez most is, hiszem 1 hét múlva kész lesz a konyha.

Ám van egy kis üröm az örömbe. Ugyanis tegnap voltak nálam a kéményesek –most voltak először- és sajna találtak egy szabálytalanságot. Ez pedig nem más, mint az, hogy a fürdőszobában levő cirkó és a kis szobában levő cserépkályha kéménye egy helyre van bekötve és hát ez balesetveszélyes és szabálytalan is. Emiatt persze egyből kaptam egy figyelmeztetőt, ami a hatóságoknak is jelentik a kéményesek. Mivel az egész lakásban a cserépkályha adta a gondtalan meleget télen, és mivel ezt most le kell bontatni, így mélyen a zsebembe nyúlhatok. Pfff, az egy dolog, hogy jó drága mulatság lesz, de megint jó pár hónapig rumli lesz a lakásban, Móni bánatára. Nya mindegy, hát ez van.

Ha netán valaki régi lakást vásáról, mindenképpen nézze meg ezeket a dolgokat, mert úgy járhat mint én.Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)