25 júl 2008 MVN100 Mikrofon szett
 |  Kategória: érdekes, teszt  | Címke: , ,

Bár nem szokásom Isteníteni dolgokat, de nagyon megörültem, amikor sikerült beszereznem a somogyitól az MVN100 mikrofon szett-et, ami ráadású vezeték nélküli. Hogy minek is kell nekem ilyen….? Hát amiatt, mert a lagzimon –ami amúgy szeptember 20.-án lesz- ki lesz hangosítva a vőfély 😀

Amúgy még hétvégén rendeltem, és szerdán délelőtt hozta meg a futár, teljesen ingyen. Egyből letéptem róla a csomagolást, és már teszteltem is. Szépen müxik, nincs vele gond. A mikroport részét próbaképpen teljesen leárnyékoltam egy fém dobozzal, és gyönyörűen működött. A mikrofon része is teljesen korrekt. Ha valaki ilyet szeretne venni, annak mindenképpen csak ajánlani tudom. Íme néhány kép.Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
4 hozzászólás
 1. sanyoca szerint:

  Szia SzűcsB!

  Én úgy tudom, hogy a SAL nem gyárt 3 vagy 4 csatornást ebből a rádiós mikroportból. Én amit anno vettem, az egy csíptetős mikroportból és egy kézi mikrofonból állt. A kézi mikrofon tökéletes, a hatótávolsága beltérben legalább 70m, szép hangja van. Viszont a csíptetős mikroport eléggé érzékeny a külső zajokra. Tehát ha pl. elég közel van az a hangszóró ami a mikroport hangja szól, akkor könnyen begerjedhet. Tehát a rádiós dokkoló egység után egy keverőpultot kell közbeiktatni.
  Tehát összefoglalva, kb. 45000Ft-ért jobbat biztos nem kapsz.

 2. SzűcsB szerint:

  Szia Sanyoca!

  Én egy utazó gyermek színházat csinálok. Véleményeket kerestem a neten a mikroportokról, amikor rátaláltam a te blogodra. Ha értesz ezekhez a dolgokhoz tanácsot szeretnék kérni, hogy a SAL olcsobbik kategoriás mikroportja is kiszolgálna-e egy kis színházi társulatot? Az ár ugye nem mindegy. Nekem rögtön 3 vagy 4 kéne.

  Válaszodat előre is köszönöm.

  Balázs

 3. sanyoca szerint:

  🙂 Amikor én vettem, akkor a Somogyinál volt a legolcsóbb, de most a valuta ingadozás miatt nagyon szélsőséges árak tudnak kialakulni.

 4. Videós szerint:

  Hát igen, jó kis szet, csak hát mindenütt olcsóbb, mint Somogyinál, ahogy ez már lenni szokott más egyéb cuccokkal is… 🙁

Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)