25 júl 2008 Rántott békacomb
 |  Kategória: érdekes, ételek  | Címke: ,

Sok olyan étel van, amit ha az ember meghall, egyből fintorog rá. Én ezzel nem így vagyok. Ha valami gusztusosan el van készítve, és finom íze van, akkor félre kell tenni az előítéleteinket legalább egy kóstolás erejéig.

Bizony én is ezt tettem, amikor Móni felhívott, hogy a Big Robi étteremben –ami a Budafoki úton található- lehet rendelni rántott békacombot 700Ft-ért. Az biztos, hogy ez egy kuriózum, és ki nem hagytam volna. A kis menü 3 pár rántott békacombból állt + köret, ami petrezselymes rizs volt. Nekem nagyon ízlett, egyáltalán nem volt furcsa íze. A kinézete elég ijesztő volt, de a hús állaga hasonlított a csirkéhez, vagy talán inkább a nyúlhoz. Vagy a békához 😀

Amúgy én azt hittem, hogy olyan hal íze lesz, vagy valami hasonló, de nem. A csontok benne elég termetesek, szóval nem kell attól félni, hogy egy ebéd alkalmával fél órán át bogarásszuk a csontokat belőle. Nekem bejött, mindenkinek ajánlom. Jó étvágyat hozzá! 😉Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)