19 okt 2007 Rövid számvetés az élet dolgairól
 |  Kategória: események, Jasmin  | Címke:

Annyi, de annyi minden történt velem és sok sok olyan dolog van amit ide nem írhatok meg.
A blogomban van egy ilyen post: kicsi szabadság. Na, lényegében erről, szerettem volna egy szép postot írni, ill. nem erről, hanem a sümegi nyaralásról (9.17-től 9.22-ig voltam Mónival, amúgy szuper volt) vagy pihenésről. De amikor visszajöttünk Mónival Sümegről, hosszú egy hetes pihenés után jókedvűen és feltöltődve akkor szembesültem a nem túl jó hírekről. Emiatt nem írtam meg a sümegi postot (majd talán egyszer bepótlom). Azért csak most írok erről, mert meg kellett emészteni a dolgokat. Csak néhány gondolatot szeretnék veletek megosztani.
Én egy olyan ember vagyok, aki mindig kis lépésekben gondolkozik, tervezget, ill. nagy terveket szövöget a jövővel kapcsolatban. Viszont ehhez biztonságban kell tudnia családját, anyagi hátterét és munkahelyét. Az előbbi kettővel teljesen rendben vagyok, az utóbbival kevésbé. Én lassan 1 éve koptatom Jasmin lépcsőit, és amikor végigsétálok a hosszú folyosón, akkor a régi arcokat keresem, sajna egyre kevesebb van belőlük. Már semmi nem olyan, mint régen. Na de mind1. Ez van, ezt kell szeretni. Azért szerencsére nem olyan tragikus a dolog. Meg aztán fő az optimizmus.



Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
2 hozzászólás
  1. sanyo szerint:

    Most már nem, vagy inkább még nem szomorkodom. De igazából nagyon bosszantanak ezek a dolgok. Na de mind1. Egyelőre no para. 🙂

  2. Harder szerint:

    Fel a fejjel, nem kell ám szomorkodni. 😀 Fő az optimizmus meg hogy legyen elég tequila. 😀

Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)