03 júl 2007 Jelentem eltűntem
 |  Kategória: események, esküvő, lagzi, pihenés  | Címke: , ,

Bizony nagyon régen blogoltam. Ez az miatt volt, mert egy hétig szabin voltam és ilyenkor nem nagyon ülök le a géphez. Így is elég sokat ülök előtte. Na de nézzük mi is történt velem a múlthéten.

Először is múlthét keddtől péntekig szokás szerint itthon melóztam. Megint a lakás felújítási munkálatokba merültem. Bár ez aktív pihenés volt, mégis örömmel csináltam, mert van látszata. Majd talán egyszer teszek fel képeket is.

A pénteki napon, nagyon sűrű volt, mert de. Westendbe is kellett mennem. Öcsémnek Attilának vettem ballagásra ajándékot. Tudom, hogy ezzel megkéstem egy kicsit, de hát előbb nem találkoztam vele. Aztán meg vettem magamnak egy bőrövet, mert hát hétvégén lagzi volt és valamit fel kellett húznom az öltönyhöz. Na ezzel el is árultam, hogy hol is voltam a hétvégén. Bizony lagziban, de nem is akármilyenben. Móni unokatesójának a lagzijában. Már pénteken be volt zsongva mindenki ez miatt. Ruhapróba stb. Ez miatt egy kicsit tele is volt a hócipőm, de hát mit lehet tenni.

Szombaton volt a nagy nap. Reggel készülődés, délben vendégvárás, fogadás Földvár egyik discojában. Nekem ez tökre szokatlan volt, nem is tudtam, hogy ezt így szokás. Nagyon sokan voltak, kb. 260 ember. Mivel Mónival mi koszorúsok voltunk, ezért mindenre nagyon ügyelni kellett, nyakkendő állása, stb. ez egy kicsit frusztrált is. De ez ezzel jár. Utána polgári esküvő az anyakönyv vezető előtt, majd következett a templomi esküvő ami nem Földváron volt, hanem Bölcskén. Ez Földvártól kb. 6 km-re van. Onnan aztán vissza Földvárra és csak ezután kezdődött el a lagzik. Bár nagyon elfáradtunk, de én nem bántam meg ezt a tortúrát. Nagyon jó éreztük magunkat. Jókat táncoltunk, finomakat ettünk és sokat ittunk. Íme néhány kép erről:Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)