16 máj 2008 Amikor semmi nem akar összejönni
 |  Kategória: grrr  | Címke:

Eddig nem hittem abban, hogy tud olyan napja lenni az embernek, amikor egyszerűen semmi nem akar összejönni. Bármit csináltam, minden balul sült el. Röviden elmesélem mi is volt.
Ma délelőtt a jól megérdemelt 1 napos pihenőnapomat töltöttem volna, de mivel nem tudok elülni a seggemen, így az egy napomat is ügyintézésre szántam. Elmentem a DjZoNe blogjában látott , HiFi szervizbe -én gond nélkül odataláltam- ám egy kicsit messze álltam meg (kb. 50m-re). Na nem baj, fogtam a két videót, és battyogtam a szerviz felé. Ám amikor odaértem, akkor szembesültem egy táblával. Rajta ez állt: Rögtön jövök, külső munkán vagyok, várható érkezés: 13:30. Na ez fasza, mivel 12:30 volt, így nem vártam meg. Nya videók vissza kocsiba, majd irány Őrs vezér tere, laza 40 perc araszolás. Amúgy oda amiatt mentem, mert szerettem volna venni egy hűtőboxot amit a kocsiba be lehet tenni, és 220V-ról is tud működik. Szépen meg is vettem a Campingaz –nál. Ám amikor fizettem ki az árut, az eladónak nekem kellett szólni, hogy a 6 ezer Ft visszajárót azért meg szeretném kapni. Pfff. 🙁 Na ekkor rohanás haza, mert meeting –re kellett mennem fél 3-ra. Haza is értem negyed 3-ra, gyors pillantás a hűtőboxra, és akkor látom, hogy én nem egy újat kaptam, hanem egy garanciába visszahozott valaki által szarrá használtat, ja és a doboz alján ottvolt még a garis jegyzőkönyv is 😀 Na akkor gyors telefonálás, szerencsére felvették, és sűrű elnézések után megígérték, hogy holnap ha visszamegyek, akkor kapok egy csentó újat. Hát kíváncsi leszek rá.
A meeting hamar megvolt, bár sajna kaptunk egy kis lebaszkovicsot, persze semmi részletet nem írhatok le 🙂 Meeting után irány Westend Galapagos Zoo Centrum. Oda garanciális javításra vittem volna vissza egy automata haletetőt. Persze mondanom se kell, hogy nem vették át, ugyanis bár az üzletnek ugyanaz a neve, de a régi tulaj meg minden átköltözött az EuroParkba. Na oda már nem mentem ki 😀 Bánatomba megebédeltem a Don Pepe –be, az viszont fini volt 😀 Ez volt az egyetlen pozitív dolog a mai nap. 😀
Hazabattyogtam és a maradék időmbe át akartam venni egy lagzis videót dvd-re, ám a buzi asztali dvd írom kb. 3x fagyott le. Bár ennek lehet némi köze ahhoz, hogy NTSC –ből PAL -ba konvertáltam, ill. csak akartam volna. Na mindegy, ez egy ilyen nap volt. Remélem más már nem lesz mára 😉 😀Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
4 hozzászólás
 1. sanyoca szerint:

  Tupacko, köszi 😛 🙂

 2. Tupacko szerint:

  Szép napot mindekinek! 🙂
  Off: nagyon jó a blogod designja 😉

 3. sanyoca szerint:

  Szerencsére másnap majdnem minden rendezödött 😉

 4. Harder szerint:

  No ez tényleg egy elég elcseszett napnak tűnik még így leírva is, élőben sem lehetett sokkal jobb. 🙂
  Remélem azóta nem volt ilyen napod. 🙂

Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)