02 okt 2009 Zsófi beteg lett :(
 |  Kategória: baba, betegség, család  | Címke: , , ,

Sajna már tegnap délután kezdett hőemelkedése lenni, nyűgös is volt egész nap. Aztán ma éjjelre a hőemelkedés, lázzá nőtte ki magát. Szóval hajnalban vizes pelenka borogatás, és lázcsillapító kúp, aztán 3 óra múlva meg Nurofen szuszpenzió.
Reggel irány a doki, aki egyből beküldött minket a Madarász utcai gyermekkorházba. Sajna bent is fogták őket. Móni kapott egy szobát és Zsófi mellett lehet egész nap. Amúgy valami húgyúti fertőzése van, pedig úgy vigyáztunk mindenre, folyamatosan cseréltük a pelust meg minden. De mégis ez lett. Azért nyugtatgattak minket, hogy ez nem olyan komoly fertőzés és hamar meg fog gyógyulni. Hát remélem így lesz.
Azt mondták, hogy hétfőn talán már haza is jöhetnek. Bár két héten keresztül még antibiotikum szurikat fog kapni Zsófi. Emiatt gondolom naponta kell majd vinni, vagy a háziorvoshoz, vagy a korházba.
Na vigyázzatok magatokra!



Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
7 hozzászólás
  1. Vitorlásiskola szerint:

    Fú, annyira átérzem én is ezt. Úgy utálom, amikor az én gyermekem is beteg, az a legszörnyűbb!

  2. Ildiko szerint:

    Jobbulást neki!

  3. sanyoca szerint:

    Nah tegnap hazaengedték őket. De ma meg elkezdett folyni az orra, tele van takonnyal 🙁 Jah, és minden nap kétszer vinni kell szurira.

  4. sanyoca szerint:

    Köszönjük szépen mindenkinek a biztató szavakat. Remélem hétfőn valóban hazajöhetnek. De majd ez ügyben holnap talán többet tudok mondani.

    Dark, szerencsére semmiről nem maradtok le. 🙂 Legfeljebb amire jöttök, addigra már tud majd mutatni nektek pápát vagy puszit dobni. 😀 Amúgy olvastam a blogodban a híreket és bizony emellett nincs túl sok ideje az embernek.

    Ui. Darknak: captchaba nem teszem bele a nemtom szót 😀 mert az úgy túl egyszerű lenne neked 😀

  5. robert szerint:

    Jobbulást kívánok én is a kicsinek! 🙁

  6. dark szerint:

    Szinten jobbulast kivanok neki! Pedig a heten mindenkep akartam latogatni, jovohettol videkre koltozunk atmenetileg 🙁 az pedig hogy eloben nemlatjuk, kizart :)) Csak sajna az uj munka miatt kereken 0 perc szabadidovel rendelkeztem 🙂 De hivlak es zaklatlak keszulj 😀 Ja es a captcha elfogadhatna a nemtom szot is 😀

  7. Melis szerint:

    Jobbulást a bébikének! Vigyázzatok magatokra!

Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)