01 ápr 2008 Ez volt az elmúlt napokban
 |  Kategória: család, pihenés  | Címke: ,

Na, hol is kezdjem. Múlthét csütörtöki-pénteki napokat kivettem szabinak, mert annyi minden dolgom volt, hogy csak na. Ezzel most nem akarok senkit se untatni. Majd talán egyszer elmesélem.

Viszont a hétvégém végre a pihenésről szolt. Mónival szombaton voltunk Kiskunmajsán, és szinte az egész napot ázással töltöttük. Egyetlen egy dolgot hiányoltam, az pedig nem más, mint a szauna. Sajna valamiért olyan kicsi szaunájuk van, hogy max 5 ember fér be, és állandóan tele van. Az biztos, hogy a Kehidakustányi szauna oázis-al nem tudja felvenni a versenyt. De ez van, azért tartalmasan töltöttük a szombati napot.

Vasárnap Fehérvárra mentünk. Szokásos eszem iszom, sok-sok kaja. Talán emiatt is, jött az-az ötlet, hogy tesóimmal és a gyerekekkel menjünk el focizni. Persze csak úgy lightosan, mert hát nem vagyunk azok a sportemberek. Olyan két órát rúgtuk a bőrt, hát mit mondjak, nem volt természetes a mosolyom. Most így egy-két napra rá, alig tudok járni, olyan izomlázam van. 🙂Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)