08 dec 2007 Előző napok eseményei
 |  Kategória: család, események, grrr, pihenés  | Címke: , , ,

Nem tudom mi a csuda van velem, de a napokban percről percre változik a hangulatom. Néha tök jó kedvem van, néha meg igen szar.

Múlt héten, szombaton a nagy szabadság után kaptam egy pihenőnapot. Köszi Tomi (direkt írtam így)! Ez tényleg jól jött, mert Mónival megrendeltük a gyűrűket aznap, és jó kedvem is volt, Dunaföldváron voltunk, még az Opelt is lemostam 🙂

Aztán jött a vasárnap (még mindig múlthét). Fehérvárra mentünk Mónival, és nagy meglepetésünkre ott volt Mamám. Mint később kiderült, előző napokban rosszul lett és Anyámék elhozták Ádándról. El kellett vinni dokihoz is. Na, ez a napom pl. nagyon rossz volt.

Aztán pár napra, éjjelre voltam beosztva. Móni közben lebetegedett, és egész héten otthon volt. Így a nappali alvások lerövidültek 4-5 órára, mert nem tudtam nyugodtan csendben alukálni. Pedig Móni nagyon csendben volt, de mégis ilyenkor nem megy az alvás. Nappal csinálgattam az otthoni dolgaimat, azzal szépen haladtam.

Aztán jött a 6.-ai mikulás buli a cégnél. Nagyon jól éreztem magam, pezsgőztünk, ettünk-ittunk. Még előtte nap Mónival mozit terveztünk, sajna nem jött össze. Anyósom Éva korházba került, női dolgok miatt. De ezt itt nem részletezném. Így a nap végére megint rossz kedvem lett.

Rá egy napra, Móni hazament anyuját megnézni, így egyedül maradtam. De nem unatkoztam, dolgoztam egész nap otthon. Ja és a „hab a tortára”: Az otthoni notebookon a Windows XP kissé szétcsúszott, Kár volt újra tenni az SP2 csomagot 🙂 , de ez már az én bajom. Már nagyon filózok rajta, hogy lecserélem Ubuntura. Röviden ennyi.



Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
Egy Hozzászólás
  1. kiskutyuska szerint:

    Kitartas.. idovel minden rendbe jon.. neha fent, neha lent tudod 🙂 Bar mar regota nem tudom eldonteni melyik a fent es melyik a lent de csak kitartas :))

Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)