27 dec 2009 Chopin ifjú tehetségei
 |  Kategória: érdekes, videó, zene  | Címke: , ,

Nem tudom, mi a szösz van velem, de néha napokig képes vagyok különböző zongorajátékokat hallgatni. Most éppen Chopin – Fantasie Impromptu Op.66 amire rákattantam. A YouTube-on olyan tehetségeket lehet fellelni, hogyha nem látnám, nem hinnem el.
A lenti videóban, pl. egy 10 éves és egy 7 éves gyereket láthatunk, valami hihetetlen jól játszanak. Igazából hallani, hogy a 7 éves, bár fiatalabb, de mégis sokkal összeszedettebben játszik. Persze ezzel nem akarom a 10 éves fiú tehetségét lekicsinyíteni, de azért néhány kicsi intonációs probléma belekerül. Most pedig nézzük és hallgassuk tátott szájjal a tehetségeket. 🙂Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
2 hozzászólás
  1. sanyoca szerint:

    Jaja ezis igaz, de azért nem semmi. 🙂

  2. Attila szerint:

    Ezeken nem kell meglepődni. A kínai és japán gyerekeket úgy tanítják, hogy mindenben ők legyenek a legjobbak. Ettől még nem lesz egyik darab sem 100%-ban jó, de azért lenyűgöző, hogy ilyen fiatalon ilyen darabokat játszanak. Persze ehhez hozzájárul a neveltetésük és a munkamoráljuk is, de azt hiszem erről az Andris tudna igazán beszélni. 🙂

Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)