01 febr 2010 Behavaztunk
 |  Kategória: grrr  | Címke: , , ,

Kezd egy kicsit elegem lenni ebből a sok hóból. 🙂 De lehet, hogy ez csak amiatt van, mert amíg a pesti ember hétvégén kiszánkózhatta magát, addig én melóztam. Illetve a dolog kellemetlenebb részét éreztem csak. A reggeli torna minden nap megvolt, rohangálás a kocsik között, miközben bambultam a rendszámokat. Ugyanis csak ez alapján tudtam megtalálni az opelomat. 🙂 Utána meg következett a „kellemes” 20perces autó takarítás, majd a „hintáztassuk a kocsit előre-hátra, hogy ki tudjunk állni a hókupacból” kezdetű dolog.
Juj, mi lesz itt hétfőn. Sokan majd csak reggel kezdik kikapirgálni a hó alól az autójukat. Bár azért láttam, sokan már vasárnap délután kimentek egy szemeteslapáttal a kocsijukhoz, és bőszen a szomszéd kocsijához átrakták az égi áldás termékét. 😀 Apropó szemeteslapát. 🙂 Ma gondoltam, hogy elviszek pár zacskónyi műanyag flakont a szelektívhez, mivel így is a szokásos hétvégi bevásárlás útjába esett ez hazafelé. Én hülye, hogy ne akadályoztassam a forgalmat, szépen beálltam a friss hóba. Még szerencse, hogy a jó kis szemeteslapát bent volt a kocsiba. Sikerült is kiszabadulnom a hó fogságából laza 20 perc alatt. És akkor most jöjjön pár igen rossz minőségű telefonos kép. 🙂Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
4 hozzászólás
 1. sanyoca szerint:

  😆 LOL nagyon jó, na én ezért a rendszámokat nézem meg legelsőnek. 🙂

 2. robert szerint:

  Azigen. Itt egy szem hó nem esett. Tőlünk minden irányban viszont nagyon is. Minket mindig kihagy a hó… 🙂
  Amúgy ennél már csak az jobb, amikor jól oda is fagy, ehh…

  A legjobb amúgy is ez: http://www.youtube.com/watch?v=3PiQiuA-WbI 😆

 3. sanyoca szerint:

  🙂

 4. Harder szerint:

  Én tegnap este takarítottam le a kocsit, pont azért, hogy reggel ne kelljen ezzel küszködni. 🙂 Szépen be lett temetve a tiéd is!

Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)