02 jún 2008 Barangolás a 8. kerületben
 |  Kategória: grrr  | Címke: ,

A ma délelőttöm azzal telt, hogy az Akai mobilklímámat vittem vissza garanciális javításra a Flag Kft. –hez. Olyan problémám volt vele, hogy egyszerűen 1 hónapos használat során szépen lassan elkezdett egyre langyosabb levegőt fújni. A kezdeti 14 °C kifúj levegő helyett 18 °C fújt ki. Ez csak amiatt bosszantó, mert így képtelen volt lehűteni a 25 nm-es szoba hőmérsékletét. Hat óra folyamatos működés hatására sikerült neki levinni 25°C-ról 24°C-ra. Ami szerintem elég gáz egy 9000BTU klímához képest. Egy bajom van csak, az hogy 2 hetet mondtak a javításra. 🙁 Azért remélem, hogy előbb kész lesz és hogy valóban meg is csinálják.

Ja igen, és akkor kezdődjön egy kis 8. ker. bemutatás. Én a körútról közelítettem meg a Práter utcát. Így utólag már nagyon bánom. Ugyanis olyan szinten televan az a környék egyirányú utcákkal, hogy ha lenne GPS-em még a jel is eltévedne. 😀 Én térképből mentem oda, és viszonylag elég jól odataláltam, csak 30m-t kellett gyalogolnom. Kicsit viccesen néztem ki, amikor a mobilklímát terelgettem (vannak kicsi műanyag kerekei) magam mellett a járdán. Más a kutyáját, én meg a klímámat sétáltattam. 😀

Egy kicsit tartottam attól, hogy amire átadom a klímát javítatni, addigra a kocsit feltörik. Hiszen a helyi kisebbség (ill. ott nagyobbság) ott kártyáztak az utcán a kukák tetején. De végül is nem rosszabb a környék a Szabolcs utcához képest. Azt meg ugyebár jól ismerem.

Na szóval a lényeg, hogy minden rendben ment, semmi különös nem történ. Egy kis körúti 40 fokban lévő araszolás után haza is értem 20 perc alatt. Aztán már készülődnöm is kellett, mert mentem melóba.



Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)