07 ápr 2008 Többszörös szívás, ez egy ilyen nap
 |  Kategória: események, grrr  | Címke: ,

Na, szépen kezdődött a mai napom. Móni még tegnap rábeszélt, hogy vigyem el a melóhelyre. Szívesen eleget tettem kívánságának (igazából semmi kedvem nem volt 🙂 . Gondoltam, hogy így legalább nem alszom át az egész délelőttöt.

Szépen el is indultunk reggel 7 órakor, és persze a nyugatinál minden be volt állva a BKV sztrájk miatt. A Budafoki útra kb. 1.5 óra alatt sikerült kiérni. Na de ezzel nem fejeződött be kalandos napom. Gondoltam, hogy mivel ilyen szépen elment az idő, így megvárom az Új Buda Centerben lévő gyógyszertár nyitását, ami 9-kor volt.

Olyan 8:45 lehetett átmentem a Tescóba kaját venni, szépen ahogy kell kártyával fizettem. Amióta a fizum idejön, azóta gyakorlatilag alig van nálam kp. Na de nem ez a lényeg. Mivel pont elmúlt 9 óra, így bementem a gyógyszertárba. Amikor viszont fizettem volna a kártyámmal, valamiért az Istenért nem akart összejönni a tranzakció. Mondtam a gyógyszertárosnak, hogy átfutok a Tescóba kp. kivenni, mert az bizony nincs nálam. Rá is bólintott. Persze az automatánál se tudtam kivenni pénzt, pedig tudtam, hogy van rajta elég, meg semmilyen limit nincs beállítva. Mónit felhívtam, hogy van e nála kp. sajna 2 ezer volt nála, ami nem lett volna elég. Ekkor eszembe jutott, hogy jé nekem van egy másik kártyám, 🙂 na ekkor megint gyógyszertár, ott azonban azzal vártak, hogy beszart a telefonvonal, így nem megy semmilyen kártya. Na nem baj, megint automata, másik kártya bedug, és azzal se tudtam pénz kivenni.

Mónit megint hívtam, és összedobták nekem a 4000 pénzt. 🙂 Ezúton is köszönöm a kollégáinak 😉

A tanulság ebből az, hogy azért tartsunk magunknál egy kis pénzmagot 🙂

Ja igen, hazafelé már Hungária krt. felé mentem, tök jól lehetett haladni. Hazaérve viszont hulla fáradt voltam, így ledőltem egy kicsit alukálni, amiből 2 óra lett. Bár az egész napom (délelőtt) elment ezzel, de legalább kipihenten érkeztem a melóba.



Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)