22 jún 2008 Érdekes jószágok ezek a mobil klímák
 |  Kategória: érdekes  | Címke: ,

Még előző postomban írtam, a mobil klíma kálváriámról. Hát akkor most folytatnám. 🙂
Csütörtökön voltam a szervizben. Mint ahogy sejtettem, semmit nem csináltak vele. Az volt a szerviz papíron, hogy 8-10 perc után rendben működik. Nem akartam velük vitázni, mert így utólag informálódtam, hogy ezek a mobil klímák ilyenek. Szépen haza is vittem, és be is üzemeltem. Pár napja trópusi hőség van kint. Lekopogom most szépen lehűti a két szoba hőmérsékletét, olyan 22°C-ra.
Ha netán valaki a jövőben mobil klímát venne, annak adnék egy-két jó tanácsot, ill. linket: Hogyan működik a mobil klíma? amit érdemes elolvasni, és utána dönteni.



Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
4 hozzászólás
  1. sanyoca szerint:

    Ahh értem 🙂 nya akkor most megint javítottam… 😀

  2. Klíma Király szerint:

    Nem, és Engem sem. 🙂
    Csak ha már dolgoztam vele akkor a google ugye akkor értékeli ha link szövegében szerepelnek azok a szavak amikre a tartalom készült. Mondjuk hogyan működik a mobil klíma … a link url-je nem sokat ér ….

  3. sanyoca szerint:

    Szia!
    Rendben kicseréltem, remélem így már jó lesz. 😉 Bár szerintem az előzővel se sértettem szerzői jogot, hiszen egy meglévő url-t linkeltem.

  4. Klíma Király szerint:

    Szia!

    Ha a link szövegét a lap címére kicserélnéd megköszönném. Még nem volt időm ilyen Copyright szöveget fogalmazni az oldalamra …

    Szóval köszi a linket, de lehet egy kis ráutaló szöveg.

    K.K.

Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)