13 okt 2009 Dorina és Andris lagzija

Másfél héttel ezelőtt volt tesóm lagzija, ami valami fergetegesen jól sikerül. Jól éreztem magam, bár sajna Móni pont akkor volt kórházba Zsófival. Sajna így ők kimaradtak ebből a jó kis buliból. A hangulatról és az eseményről már többen beszámoltak (Attila, Melis, Neszike) így most én következem. 🙂
Jah, amúgy én voltam az egyik násznagy és persze a videós is egyben. Nagyon hosszú nap volt, és ez néha látszott a felvételen is. Amúgy kb. 7 órányi felvétel lett, szóval lesz miből videót készíteni. És ha már itt tartok, akkor nem is húznám tovább a szót. A lenti videó, a nagy filmnek egy előzetese, ill. részletek vannak benne. Így talán jobban be tudom mutatni, milyen is volt a hangulat. Persze ebből rengeteg minden kimaradt, de még így is több mint 25 perces lett, és még ez a rövid videó is 6 óra alatt jött össze. 🙂
Nah, jó videózást.

Ui.: a videó mérete miatt a lassabb gépeken akadozhat a felvétel.

[flv:Dorina-Andris-Eskuvo-Elozetes.flv Dorina-Andris-Eskuvo-Elozetes.jpg 601 338]

Kedves Érdeklődő!

Az Esküvői videózás, operatőri munkák hivatalos oldala: BesseVideo.HU

Esküvői szolgáltatók gyűjteménye

 



Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
6 hozzászólás
  1. robert szerint:

    Jogos. A WMV egy zárt formátum (cop. by Microsoft), ami jelenleg ugyebár ingyenes. Viszont ha később a MS úgy dönt, akkor akár fizetnünk is kell érte. Reméljük nem.
    Az MP4 ezzel szemben pedig csak egy konténer formátum, a benne rejlő kodek rajtunk múlik. Jelen esetben ugye ez a H.264-es kodek (amit te is használsz).

  2. sanyoca szerint:

    Köszi szépen. Egész jó ez a wmv formátum, nem sokat ront a minőségen, és méret ügyileg is tök jó. Bár hozzáteszem, hogy az ilyen wmv formátumoktól egy kicsit tartok. 🙂 Szóval marad lehet az mp4. 🙂 Azért köszi az ötleteket és a linket is.

  3. robert szerint:

    Szép videó, jó beállításokkal.

    MP4 ill. WMV formátumban is odaadhatod. Vmivel kisebb helyet foglal, igaz, nem 1920*1080, hanem 1280*720, de még mindig jobb, mint a sima DVD.
    http://benkefilm.hu/index.php/filmes-munkaim/eskuvoi-video/extrak.html (oldal alján letölthető minták)

  4. sanyoca szerint:

    Köszönöm mindenkinek! 🙂 Igen a vágatlan felvétel is ki lesz írva dvd-re és aki kér abból is annak szívesen adok. Illetve, ha valakinek számítógépre is kellene, annak meg tudom csinálni 1920×1080 felbontásba (de ez kizárólag pc-n nézhető csak, mert mpeg2 formátumú), a nagyobb felbontás miatt sokkal tisztább a kép.

  5. Ildiko szerint:

    Sztem is cool a video ügyes vagy nagyon:))ugye nem felejtettél el? 😉 És iiiiggeeen király volt, sztem nagyon fasza buli volt:)

  6. Vikusz szerint:

    Sanyó!!! Nagyon jó lett a video, alig várom a hosszabbat is 🙂 Megkaphatnánk majd vágatlanul is? Király volt a lagzi, tök jó visszanézni. Jaaa, és Szasza a király!!! :-)))

Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)