21 dec 2009 Dejó lenne egy kis pihenés
 |  Kategória: grrr  | Címke: ,

Most, hogy mindenki a maradék szabadságait kivette, sokan a jól megérdemelt pihenésükkel megkezdték. Sajna én ezt nem mondhatom el magamról, ugyanis 3 napom maradt, amit karácsonyra meg is kapok, merthogy nekünk az nem jár, azt ki kell venni. A két ünnep között meg meló megint. Szilveszter is meló, szóval tök jó. 🙁

Igazából ezzel még ki is békülnék, csak hát Móni és Zsófi is már egy hete vidéken vannak, mert én végig éjszakáztam, ráadásul beteg is voltam. Már nagyon hiányoznak. Rossz ez az egyedüllét.

Minden dolgommal el vagyok maradva, bár most kezdem utolérni magam a sulival. De pl. Dorináék esküvős videójuk sincs még kész, és irtóra szégyenlem,  de a karácsonyra beígért dátumra biztos, hogy nem lesz kész. 🙁 De a két ünnep között, ha a fene fenét eszik akkor is megcsinálom. Azt hiszem túlvállaltam magam. Ha tudtam volna, hogy ennyire nehéz lesz ez a suli, akkor inkább hanyagoltam volna. Na mindegy, ez az én bajom. Majd valahogy kilábalok belőle.

Ja a karácsonyi ajándékokat viszont sikerült beszereznem, illetve végül is mindenki azt kap amire vágyik, nem kis egyeztetés kellett hozzá. Bár tudom, hogy így nem lesz meglepi, de inkább így, minthogy valami haszontalan ajándékot adjunk egymásnak.

Na most nem húzom tovább, ha addig nem írnék, akkor mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánok! Pihenjetek sokat!



Kövesd nyomon a válaszokat: RSS 2.0 feed-el. Esetleg szólj hozzá, vagy újra olvasd el.
3 hozzászólás
  1. Attila szerint:

    Nyugalom, úgy is utol fogod magadat érni. Bár én még nem d9olgozom, meg nem kell esküvői videókat vágnom, de én is el vagyok csúszva a kötelezőkkel, és azt mondta a magyar tanárom, hogy szünet utánra 1100 oldalnyi kötelező van: Bovaryné, Bűn és bűnhődés, Vadkacsa, Ivan Iljics halála, Ványa bácsi…szóval…kéz-és lábtörést.

  2. sanyoca szerint:

    Hát igen, de majd csak utolérjük magunkat. 🙂

  3. robert szerint:

    Én sem állok fényesebben. Még a nyáron csúsztam meg, azóta tolódott minden. Az összes esküvő kb. 3 hónapot csúszott. Már csak egy van hátra, annak épp ma szeretnék nekiállni. Karácsonyra kizárt, hogy készen lesz. Felhívom a párt, hogy készítek egy összefoglalót a videóból és a fotókból az ünnepekre. Mert mondták, hogy jó lenne, ha kész lenne, mert néznék a rokonokkal. :S

    Egyszer csusszan meg az ember, utána nehéz visszaállni. Pedig nekem most még suli sincs, jaj.

Szólj Hozzá

Ide írj valami szépet és okosat: ;)